Persbericht LEEF!

Gepubliceerd op:28 februari 2018
By pgiebens
OPGEPAST: Door omstandigheden zal de open vergadering van 23 maart verplaatst worden naar een later te bepalen datum.

LEEF! bereikte een overeenkomst met GROEN! rond de gemeenteraadsverkiezingen van oktober dit jaar. GROEN! gaat kandidaten op de lijst van LEEF! zetten. Beiden willen een gezamenlijk tienpuntenprogramma uitwerken dat van Herzele opnieuw een bruisende, milieuvriendelijke en sociale gemeente moet maken. We vinden immers dat ons dorp (en dan vooral het centrum ervan) stilaan in de problemen komt doordat winkels en horeca wegtrekken. Wij organiseren daarom samen een open vergadering op vrijdag 23 maart  om 20u in de vergaderzaal van vzw ’t Uilekot Groenlaan 39. Alle inwoners zijn uitdrukkelijk welkom om hun bijdrage te leveren. Wie er niet kan zijn mag ons zeker al zijn suggesties om Herzele te doen herleven doorsturen. Wij roepen ook SP.a PVDA en mogelijke andere progressieve krachten op om samen te werken rond deze thema’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *